Jobbak az MSZP esélyei a fogadóirodánál

2006.04.07. 12:21

Az MSZP az esélyesebb a sportingbet.com internetes fogadóirodánál, a nagyobbik kormánypárt győzelme esetén 1,75-szeres pénzt fizet. Ha a Fidesznek lesz több képviselője a parlamentben, 1,9-szeres pénzt ad a fogadóiroda. Ez az egyetlen weboldal, ahol a magyar választásokra lehet pénzt tenni.

A magyarországi országgyűlési választások eredményére is lehet fogadni az egyik nemzetközi internetes fogadóiroda oldalán. Jelenleg a Fidesz hozná a több pénzt, az ellenzéki párt győzelmét ugyanis 1,9-es szorzóval lehet megtenni. Az MSZP esélyei az irodánál egy kicsit jobbak, amennyiben az MSZP nyer, 1,75 -szörös pénzt vehet fel, aki rájuk fogadott. Egy hónappal ezelőtt még a Fidesz volt az esélyesebb ugyanennél az irodánál.

Az internetes fogadóirodánál csak az MSZP-re és a Fideszre lehet fogadni, és azt kell eltalálni, hogy melyik párt kapja a legtöbb parlamenti helyet a következő választások befejezése után. Amennyiben ugyanannyi parlamenti helyet szereznének mindketten, akkor a miniszterelnököt adó pártot tekinti győztesnek a fogadóiroda.

Más oldalakon is lehet politikára fogadni, de a magyar választásokra csak itt lehet pénzt feltenni. Más online fogadóirodáknál lehet például a május végi cseh vagy a szeptemberi svéd választások kimenetelére tippelni. Ráadásul van olyan oldal, ahol már most lehet a 2008-as amerikai választásokra is fogadni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK