Lezárták a Lánchidat rendezvények miatt

2006.04.30. 11:47

Vasárnap lezárták a Lánchidat és a Várhegy-alagutat a járművek elől rendezvények miatt. Forgalomkorlátozással hétfőn is számolni kell a fővárosban, a BKV több járata módosított útvonalon közlekedik.

Nem lehet járművel áthaladni a Várhegy-alagúton hétfőn hajnali 4 óráig, a Clark Ádám teret és a Lánchidat hétfő16 óráig zárták le a Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint.
    
A Lánchídon és a Clark Ádám téren át közlekedő 16-os autóbusz vasárnap üzemzárásig az Erzsébet hídon megy át. A 105-os járat szintén az Erzsébet hídon át közlekedik, míg a 86-os autóbusz a Krisztina körúton és a Moszkva téren keresztül jut el Óbudára - mondta az MTI-nek a BKV fődiszpécsere, Mihálszky Gábor. 
   
Nem közlekedhetnek az autók hétfőn 0 órától 16 óráig a VI. kerületi Andrássy úton a Kodály körönd és a Dózsa György út között, 8 órától 16 óráig pedig annak szervizútján sem az adott útszakaszon. A 4-es autóbusz útvonala hétfő délután 16 óráig, a 15-ös busz hétfőn 9-20 óra között módosul.  
   
Lezárják hétfőn 0 órától 18 óráig az I. kerületben a Dísz teret, a Szentháromság teret, a Tárnok utcát és a Szentháromság utcát, az autók 8-18 óra között nem járhatnak a Hunyadi úton és a Palota úton, a sorompó és a budai Vár között. A BKV közlése szerint a 16-os autóbusz végállomása hétfőn üzemindítástól 18 óráig a Dísz tér helyett a Moszkva téren lesz, ám ekkor a buszok már a Lánchídon keresztül mennek.
   
Már szombattól tilos megállni hétfőn éjfélig a XIV. kerületi Felvonulási téren a Benczúr utca és a Damjanich utca között, vasárnap 8 órától hétfőn 18 óráig a Dísz tér és a Szentháromság tér teljes területén, a Tárnok és a Szentháromság utca két oldalán.
   
Nem lehet parkolni hétfőn 6 órától 20 óráig az Alkotmány utcában a Bajcsy-Zsilinszky út és a Kossuth tér között, a Kossuth téren a Vértanúk tere és a Szalay utca között, a Bajcsy-Zsilinszky úton a Podmaniczky utca és az Alkotmány utca között.

KAPCSOLÓDÓ CIKK