Brutális kegyetlenséggel megölte két gyermekét, majd öngyilkosságot kísérelt meg egy asszony hétfőn este Jánoshidán. A nő csak könnyű sérüléseket szenvedett öngyilkossági kísérlete során.

Megölte két gyermekét, majd magával is végezni akart egy 30 éves nő a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jánoshidán. A családra az éjjel hazatért férj talált rá, aki értesítette a mentőket. A 30 éves, három gyerekes anya otthonukban ölte meg 1 és 5 éves kisfiát. A nő csak könnyű sérüléseket szenvedett öngyilkossági kísérleténél - mondta Kovács Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 11 éves harmadik gyerek nem sérült meg, azt még vizsgálják, vajon az anyja rátámadt-e. Az asszony korábban több kölcsönt vett fel, és emiatt a család súlyos anyagi gondokkal küzdött - mondta a rendőrségi sajtóreferens.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntette miatt indított nyomozást az anya ellen, akit őrizetbe vettek, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.