Négyéves gyerek halt meg az M1-esen

2006.08.05. 10:26

Szombaton reggel életét vesztette egy négyéves gyerek az M1-es autópályán, amikor szülei kisbusza az árokba rohant. Szeged közelében két fiatal autója ütközött fának, a sofőr és utasa a helyszínen meghalt.

Súlyos baleset történt szombaton reggel az M1-es autópályán - mondta az autópálya-rendőrség helyettes szóvivője az MTI-nek. A baleset az M1-es autópálya 135-ös kilométerénél, Börcs közelében történt. Eddig tisztázatlan okból egy német rendszámú kisbusz elhagyta a pályát és az árokba rohant.

A járműben egy héttagú család utazott: a szerb apa és a német anya mellett öt gyermekük.  Egy négyéves gyermek kirepült a kocsiból és a helyszínen életét vesztette, a család többi tagját kórházba szállították.

Szombat reggel Szeged és Sándorfalva között is halálos baleset történt. Az eddigi adatok szerint egy autó épp Sándorfalva felé tartott, amikor a jármű az útpadkára sodródott. A vezető visszarántotta a kormányt, emiatt a kocsi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és egy út menti fának ütközött.
   
Az autó vezetője kiesett a kocsiból, utasa bennragadt a járműben; a húsz év körüli fiatalok a helyszínen életüket vesztették. A baleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

KAPCSOLÓDÓ CIKK