Járai kisebb autóbalesetet szenvedett

2006.08.18. 20:55

Könnyebben megsérült közlekedési balesetben az MNB elnöke az egyik televízió információi szerint. Járai Zsigmond állítólag szabályosan közlekedett a fővárosban, mikor egy másik autó miatt karambolozott.

Könnyű sérülést szenvedett a Magyar Nemzeti Bank elnöke, Járai Zsigmond pénteken este a fővárosban, amikor autója egy másik személygépkocsival ütközött - jelentette a Hír Televízió. A baleset tényét a rendőrség megerősítette, ám a sérült személyéről nem adott tájékoztatást.

Kispesten egy gépkocsi nem adta meg az elsőbbséget egy kereszteződésben, és összeütközött egy érkező személyautóval - mondta el Bálint Gabriella, a BRFK sajtóügyeletese.

A vétlen sofőr, aki a kereskedelmi csatorna információja szerint Járai Zsigmond gépkocsija az ütközés hatására megpördült, nekiütődött egy lámpaoszlopnak, majd a szemből szabályosan érkező BKV-busz elé sodródott, amely szintén meglökte.

A BRFK sajtóügyeletén azt közölték: a szabályosan közlekedő gépkocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett. A kiérkező mentők sérülését a helyszínen ellátták.