Az augusztus 20-i ünnepségek miatt már vasánap reggel lezárták a pesti és a budai alsó rakpartot, valamint a Lánchidat és a Kossuth tér környékét. Délután 3-tól zárják le az Erzsébet és a Szabadság hidat.

Az ünnepi rendezvények miatt lezárták a pesti és a budai alsó rakpartot, valamint a Lánchidat. Nem lehet közlekedni sem a Széchenyi felső rakparton a Jászai Mari tér és a Roosevelt tér között, sem a Bem rakparton a Clark Ádám tér és a Batthyány tér között. A Fő utcát viszont kétirányúsították. Ugyancsak lezárták a Kossuth Lajos teret, valamint a környező utcákat. A 2-es villamos pedig csak a Közvágóhíd és a Garibaldi utca között közlekedik - jelentette a Fővinform.

Délután 3-tól zárják le az Erzsébet és a Szabadság hidat, ezen kívül Pesten a Kossuth Lajos tér és a Petőfi híd között az Alkotmány utca-Kiskörút-Közraktár utca és a Duna által határolt területet, Budán pedig a Lánchídtól a Petőfi hídig a Gellérthegy és a Duna közötti területet. A 2-es metró ugyanakkor vasárnaptól ismét a teljes vonalon közlekedik.