Megtalálták azt a négyéves kisfiút, aki kedden délben tűnt el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatakon. Előkerült az a testvérpár is, akiknek egy székesfehérvári gyerekotthonból veszett nyomuk.

Rendőrök, tűzoltók, polgárőrök és speciális mentők keresték azt a négyéves kisfiút, aki a család lakásából tűnt el kedden délben Érpatakon. A gyereket végül a családi háztól mintegy hat kilométerre találták meg. A kisfiúnak az ijedtségen kívül nem történt baja - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Megtalálták azt a testvérpárt is, akik a Reménység Háza alapítvány által működtetett székesfehérvári gyermekotthonból tűntek el kedd délelőtt. Az otthonból egy 13 éves lány tábozott, és elvitte magával ötéves húgát is.

A rendőrök tájékoztatták a Lepsényben élő édesanyát a kislányok eltűnéséről, majd az asszony kora délután telefonált a rendőrség központi ügyeletére, hogy a két gyermek épen, sértetlenül megérkezett hozzá. A rendőrök a gyermekeket visszaviszik a tartózkodási helyül ideiglenesen kijelölt gyermekotthonba.