Ketten is öngyilkosságra készültek az olaszliszkai gyilkosság három előzetesben lévő gyanúsítottjai közül - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága. Az egyik férfi felületi sérüléseket okozott magának, a másik gyanúsított pedig megpróbálta felakasztani magát.

Ketten is öngyilkosságra készültek az olaszliszkai gyilkosság három gyanúsítottja közül - erősítette meg az Index korábban közölt információját a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága. Az egyik előzetesben lévő férfi múlt hét csütörtökön - miközben azt hangoztatta, hogy öngyilkos lesz - felületi sérüléseket okozott magának. A férfi 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A másik gyanúsított múlt hét pénteken próbálta felakasztani magát a zárkájában. Ebben azonban zárkatársai megakadályozták, így sérüléseket nem szenvedett.

A büntetés-végrehajtás országos parancsnoka szerint a történtekért nem terheli felelősség a börtön személyzetét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán október 15-én, vasárnap halálra vertek egy férfit, aki autójával elsodort egy kislányt. A lány csak könnyebben sérült meg, azonban ismerősei kirángatták a férfit a volán mögül, majd brutálisan megverték. Az agyonvert férfi gyerekei is az autóban ültek. A férfi megölésével három férfit gyanúsítanak, ők jelenleg előzetesben vannak.