Kitartanak a gödi félpályázók

2006.11.02. 8:02

Újra félpályás útlezárást tartanak a 2/a főúton a kormányfő távozásáért gödi civil szervezetek. A környéken torlódásokra kell számítani. A heti rendszerességgel megtartott demonstrációsorozat november 17-ig tart.

Ismét lezárták a 2/a főút fél útpályáját csütörtökön reggel Gödi civil szervezetek és hozzájuk csatlakozó dunakesziek. A hét órától kezdődő kormányellenes demonstráció kilométeres torlódást okozott a főúton Budapest irányában. Az útlezárás miatt a Pestre tartó autósok nagy része a régi 2-es út felé "menekül", ezért Újpestnél újabb torlódás várható a bevezető úton.

Hasonló demonstráció már október 16-án is volt itt, amikor a 2-es utat zárták le mintegy negyven gépkocsival, kisteherautóval a gödiek és a hozzájuk Sződligetről és Dunakesziről csatlakozott csoportok. Már akkor bejelentették, hogy az engedélyezett demonstrációt november 17-ig minden héten egy alkalommal megismétlik, és ezzel szeretnék elérni, hogy a miniszterelnök és kormánya távozzon tisztségéből, mert - megítélésük szerint - Gyurcsány Ferenc alkalmatlan az ország vezetésére. A tüntetés reggel kilenc óráig tart.

KAPCSOLÓDÓ CIKK