Állatorvosnak kellett megnyugtatni egy elhunyt gazdáját holtában is védő kutyát. A németjuhász egy autóban utazott 40 éves gazdájával, aki egy másik figyelmetlen autóssal ütközött frontálisan és életét vesztette.

Nem akarta magára hagyni balesetben meghalt gazdája holttestét egy kutya a 4-es főút újfehértói szakaszán. A kutya gazdája - egy 40 éves gávavencsellői lakos - egy másik figyelmetlen autóssal ütközött frontálisan és a helyszínen életét vesztette. Az autóban vele utazott németjuhásza is, amely mindenkivel fenyegetően viselkedett, aki a holttesthez akart menni. A gazdáját holtában is védő ebet végül állatorvos segítségével sikerült elvinni. A kutyát az újfehértói gyepmesteri telepre vitték, amíg elhunyt gazdájának hozzátartozói nem mentek érte.

A balesetet okozó sofőr, egy 19 éves téglási fiatalember a járművével figyelmetlensége miatt átlépte az úttest záróvonalát, és kocsijával nekiment a vele szemben érkező másik autónak. A fiatal férfi kocsija kigyulladt az ütközéstől, de még idejében, könnyű sérülésekkel el tudta hagyni a lángoló roncsot.