Kitüntetéseket osztott tagjainak az MSZP

2006.11.11. 14:26

Az MSZP Országos Nyugdíjas Tagozata szombaton első alkalommal adta át az idén létrehozott Szépkorúakért Érdemrendet. A kitüntettek többsége szocialista politikus, köztük van Horn Gyula volt miniszterelnök is.

Szépkorúakért Érdemérmet kapott Horn Gyula volt miniszterelnök, szocialista országgyűlési képviselő az MSZP Országos Nyugdíjas Tagozatának szombati ülésén - tudatta a párt sajtóközleményben.

A tagozat elnöksége által idén létrehozott érdemérmet a nyugdíjasokért és az időskorúakért kifejtett kimagasló és áldozatkész munka elismeréseként adományozták. Az érdemérmeket Hiller István, az MSZP elnöke, Kiss Péter, a Baloldali Tömörülés Platform elnöke, szociális és munkaügyi miniszter és Villám József, az Országos Nyugdíjas Tagozat elnöke adta át.
   
Szépkorúakért Érdemérmet kapott Horn Gyula mellett Molnár Károly, az MSZP Országos Nyugdíjas Tagozatának tagja, Szűcs Erika, az országos választmány alelnöke, országgyűlési képviselő, Fehér József, az MSZP Nyugdíjas Tagozatának alapító tagja, Sáling Márta,
az MSZP tagozati referense, Ferk Árpád, a Kaposvári Városi Rendőrkapitányság Nyugdíjas Klubjának elnöke, Harsányi Ernő, a Bács-Kiskun Megyei Idősügyi Tanács tagja, a kecskeméti Idősekért Alapítvány elnöke, Gyárfás Ildikó országgyűlési képviselő, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés tagja, Üszögi Bleyer Jenő, az Európai Szociáldemokrata Pártok nyugdíjas szervezeteinek alelnöke és Pankotai István, a Nyugdíjas Klubok Szövetségének elnöke.

KAPCSOLÓDÓ CIKK