Orbán táncol is a róla szóló DVD-n

2006.12.12. 17:55

A politikai gyűlések mellett a Fidesz elnökének emberi arcát is megörökítette az az amatőr videós, aki mindenhová követte Orbán Viktort. A felvételeiből szerdán jelenik meg egy válogatás DVD-n, ára 1956 forint lesz.

Szövetség címmel jelent meg az a DVD, amelyen Orbán Viktor Fidesz-elnök beszédeiből készített válogatás látható. A filmet, amelyben az elmúlt évek pártelnöki beszédeiből válogatott össze a szerkesztő Dézsy Zoltán, szerdán mutatják be a Polgárok Házában.
   
A DVD-n szerepel például a 2005-ös nemzeti konzultációs és faluparlamentes országjárás néhány állomásán elmondott beszéd, illetve az idei ősz néhány eseménye: a november 4-i fideszes felvonulás képei vagy a felszólalás a Kisgazda Polgári Egyesület szintén novemberi országos gyűlésén.

Az 1956 forintba kerülő DVD extrái között egy esküvőn készült felvétel is van, amelyen a Fidesz elnökét keringőzni is láthatjuk, egy másik videón pedig Orbán gólt lő egy meccsen.
   
A mintegy másfél órás DVD fülszövege szerint a felvételeket az alcsúti Fekete Imre anyagaiból válogatták. Az amatőr operatőr ugyanis - mint írják - "a falubéli ragaszkodó hűségével, a saját elhatározásából a saját költségén kísérte el és kíséri el ma is kamerájával kivétel nélkül mindenhová a Fidesz elnökét, hogy rögzítse szavait".

KAPCSOLÓDÓ CIKK