Három ember meghalt, egy súlyos, életveszélyes, egy fő pedig súlyos sérüléseket szenvedett, amikor egy kisteherautó és egy személygépkocsi összeütközött az erősen lefagyott algyői hídon szombaton hajnalban - tájékoztatott a rendőrség.

A szemle elsődleges adatai alapján egy Hódmezővásárhely felől érkező személygépkocsi megcsúszott az erősen lefagyott Tisza-hídon, először a korlátnak csapódott, majd nekiütközött egy Szeged felől érkező kisteherautó oldalának - mondta M. Toronykőy Márta, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A személygépkocsiban utazó négy férfi közül hárman a helyszínen életüket vesztették, egyikük súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a tűzoltók próbálják kiszabadítani az összeroncsolódott járműből - közölte a főhadnagy. A kisteherautó sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett - tette hozzá. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták - tudatta a sajtóreferens. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.