Őrizetbe vettek egy férfit az eltűnt házaspár miatt

2006.12.31. 18:59

Őrizetbe vettek egy férfit az eltűnt mezőszilasi házaspárral összefüggésben személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt. A rendőrség továbbra is keresi a középkorú házaspárt: a 43 éves férfit és hasonló korú nejét utoljára egy Mercedes terepjáróban látták Mezőszilason pénteken este.

Az őrizetbe vételnél több információt - a nyomozás érdekeire hivatkozva - egyelőre nem közölt a rendőrség. Jelenleg annyit tudni, hogy eltűnés miatt keresnek egy középkorú házaspárt. A 43 éves férfit és hasonló korú feleségét - a Prikkel házaspárt - utoljára pénteken este látták Mezőszilason egy Mercedes terepjáróban (egy ML 320 CDI-ben). A házaspár azóta nem adott magáról életjelet, és azt sem tudni, hogy hol lehetnek.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a 43 éves Prikkel Tamás 170 centiméter magas, erős, zömök testalkatú. Haja rövid, fekete, ősz szálakkal, szeme színe szürke, arca kerek, szája vékony, többnyire szemüveget visel, különös ismertetőjele nincs. Felesége Prikkel Tamásné, Takács Mária, 160 centiméter magas, vékony testalkatú, haja festett barnás-vörös, középhosszú, vállig érő. Szeme színe barna, arca vékony, szája keskeny, állandóan szemüveget hord, különös ismertetőjele nincs.

Amikor utoljára látták őket, a férfin egy barnás-zöldes ing volt, kockás csíkos mintázattal, valamint egy barna nadrág, a nő egy Adidas márkájú melegítőt, szintén Adidas márkájú kabátot viselt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK