Nem tanúskodott a brókerbotrány folytatódó perében Kónya Imre egykori belügyminiszter és Karl Imre volt szocialista képviselő. Az ügy egyik fontos szereplője, "Taxis Gyuszi" pedig nem mondott semmit a bíróság előtt, Kulcsár Attila két volt ügyfelét ugyanakkor meghallgatták. Csaknem egy éve indult a per a brókerbotrány 23 vádlottja ügyében: a vádak között szerepel sikkasztás, pénzmosás, vesztegetés és orgazdaság is.

Hétfőn tanúk meghallgatásával folytatódott a brókerbotrány 23 vádlottjának pere a Fővárosi Bíróságon. Az Antall-kormány volt belügyminisztere, Kónya Imre azért nem jelent meg, mert azt kérte a bíróságtól, hogy írásban tehessen vallomást. Karl Imre volt szocialista országgyűlési képviselő tanúskodásáról pedig a bíró elmondta, hogy a részére kiküldött idézés visszaérkezett a bírósághoz, ezért új idézést küldtek ki.

A tárgyaláson délelőtt Forró Tamás televíziós újságírónak, a per egyik vádlottjának a feleségét és a Sláger Rádió volt vezérigazgatóját, György Gábort hallgatták meg tanúként. Mindketten Kulcsár Attila ügyfelei voltak.

Forró Tamás felesége arról beszélt, hogy már jóval korábban a brókerház ügyfele volt, mint ahogy Kulcsár Attilát megismerte. Szólt arról is, hogy Kulcsár egyetlen alkalommal adott neki pénzt, akkor is kölcsönt adott, ő a befektetésével kapcsolatos tranzakciókat a bankban végezte. Vallomása alapján Kulcsár fél éven keresztül próbálta meggyőzni őt arról, hogy mutassa be a férjének.

Forró Tamás és a felesége is azt vallották: Kulcsár mintegy 60-80 millió forint értékben vásárolt otthonukból, a Forró-galériáiból, valamint a tévésen keresztül aukciókon műtárgyakat. Ezek ellenértékét Kulcsár a "taxis Gyusziként" ismertté vált férfival küldte el Forró Tamásnak, de Kulcsár Attila a tárgyaláson azt mondta: nem csak a műtárgyak ellenértékét, hozamokat is küldött. Ezt Forró és felesége is tagadta.

György Gábor arról beszélt, hogy a rádiónak és neki is volt számlája a K&H Equitiesnél. A rádió nem szenvedett kárt, ő azonban jelenleg is pereskedik, hogy az egyenlegekben szereplő pénzét megkapja. Kulcsár Attila azt vallotta: készpénzben több millió forintot küldött György Gábornak "taxis Gyuszival", de György Gábor ezt tagadta. "A taxis Gyusziként" emlegetett Szekér Gyula - hasonlóan a korábbiakhoz - semmit sem kívánt mondani a bíróság előtt, még arra sem kívánt válaszolni, hogy ismeri-e György Gábort.

A brókerbotrány büntetőperét 2006 májusában kezdte el tárgyalni a bíróság. Az ügyészség többek között sikkasztással, pénzmosással, vesztegetéssel, orgazdasággal, bűnpártolással és közokirat, valamint magánokirat hamisításával vádolta meg Kulcsár Attilát és társait. Csillag István volt gazdasági minisztert is meghallgatják majd tanúként, erre várhatóan márciusban kerül sor.