Belehalt sérüléseibe az a nő, akinek tankolás után csapódott a fejéhez a töltőpisztoly a hét végén Pásztón. A szerencsétlenség akkor következett be, amikor a nő férje ki akarta venni a kulcsot a kocsiból, de az autó váratlanul elindult. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Nyomozást indított a rendőrség a hét végén, Pásztón történt benzinkúti baleset ügyében, ahol egy kivágódó töltőpisztoly életveszélyesen megsebesített egy 39 éves nőt, aki a kórházban belehalt sérülésébe.

A szerencsétlen baleset úgy következett be, hogy a nő férje, miután befejezte a tankolást, ki akarta venni az autóból az indítókulcsot, a jármű azonban elindult, és a tankba helyezett töltőpisztoly az autó mellett álló nő fejéhez csapódott.

A mentősök a salgótarjáni Szent Lázár Kórház intenzív osztályára vitték az asszonyt, majd onnan mentőhelikopter szállította a miskolci kórház idegsebészetére, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy a kórházban meghalt - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kaszás Ottó elmondta: a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben.