Különösen nagy értékre, folytatólagosan elkövetett sikkasztás miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség Kiemelt és Gazdasági Ügyek Osztálya D. György ellen; az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság az újabb vádiratot egyesítse a Fővárosi Bíróságon jelenleg is zajló, Kulcsár Attila és társai ellen indult perrel - jelentette be az ügyészség szóvivője.

A vádirat szerint a brókerbotrány egyik jelenlegi vádlottja 1993 novembere és 2004 áprilisa között a brókerbotrányban sértetté vált egyik részvénytársaság vezetője volt. A cég befektetetéseire Kulcsár magas hozamokat mutatott ki. Ekkor a cégvezető rábeszélte Kulcsárt, hogy a jövőben kevesebb hozamot mutasson ki papíron a ténylegesnél, a különbözetet pedig osszák fel. A pénzen Kulcsárral együtt öten osztoztak.

A vádirat szerint a Kulcsár és az egyik jelenlegi vádlott-társa között létrejött megállapodásra D. György tudtával és beleegyezésével került sor, a pluszhozamból pedig ő is részesült. Ezt követően a vádlott a részvénytársaságot megillető hozamból olyan mértékben részesedett, hogy 2003. május 24-e és 2003. június 4-e között legkevesebb 168,5 millió forintot utaltatott át Kulcsárral a saját külföldi bankszámláira.

Az ügyészség szerint Kulcsár az átutalásokat a Britton off-schore cég K&H-nál vezetett bankszámlájáról, valamint a Montrade Ltd. londoni, a Barclay's Banknál vezetett bankszámlájáról intézte.

A Magyar Televízió kedd esti hírműsora arról számolt be, hogy D. György azzal a Dunai Györggyel azonos, aki a Betonút Rt.-nek volt a vezérigazgatója.