Vicceskedő szexuális célzással próbálta felhívni a figyelmet legújabb közleményére csütörtök délután a BKV. A vállalat a nő és a golyó szavak összekapcsolásának lehetőségét ragadta meg egy tekegyőzelem kapcsán.

"Amikor a BKV-s nők kezükbe veszik a golyókat" - ezzel a címmel adott ki sajtóközleményt a közlekedési vállalat csütörtök délután. A szövegből kiderül, hogy a vicceskedő cím a Szuper Liga magyar tekebajnokságra utal, amelyet 2005 és 2006 után idén harmadszor is megnyert az a hattagú női csapat, amelynek négy tagja is a BKV-nál dolgozik.

A poént Drajkó Imréné csapatkapitány, Maszlay Lajosné, Farkas Sándorné és Fodor Annamária csapattagok kárára sütötték el, akik - mint a közleményből kiderül - "a BKV-nál végzett munkájuk mellett vállalták és vállalják a sorozatos megmérettetéseket". A közlemény egyszerűen csak "lányoknak" nevezi őket, és hozzáteszi, hogy a "lehengerlő hazai győzelem" után készülhetnek az őszi Világ Kupára.

A vállalat egyébként már hónapok óta hangoztatja, hogy meg szeretné újítani, jobbá tenni a kommunikációját, ennek a tervnek részeként többek között a honlapját is fölfrissítené.