Egy órán át állt a villamosforgalom a Hungária körúton, ahol két autó karambolozott, minek következtében az egyik a villamossíneket, a másik az útpályát zárta el a Hős utcai kereszteződésnél. A környéken megbénult a közlekedés.

Újraindult a villamosforgalom a Hungária körúton, ahol a Hős utcai kereszteződésben baleset történt csütörtök reggel. A karambolban két személyautó ütközött össze, az egyik a villamossínen felborult, a másik a Hungária körúton állt keresztben. Egy ember sérült meg, őt a tűzoltók szabadították ki autójából.

A reggel hét óra után történt karambol miatt lezárták a forgalmat a Hungária körúton a Kerepesi út irányában, valamint egy órán keresztül nem járt az 1-es villamos a Kerepesi út és a Salgótarjáni út között.

A baleset több ezer utast érintett a reggeli csúcsforgalomban, a BKV pótlóbuszokat állított forgalomba, ezek azonban a dugó miatt csak nehezen tudtak haladni.

Budapest egyik fő közlekedési útvonalán és környékén szinte megbénult a forgalom: dugó alakult ki a Hungária körúton mind a két irányban, valamint az azt keresztező Kőbányai és Kerepesi úton is - tájékoztatta a távirati irodát Lorencz Pálma, a Fővinform munkatársa. A diszpécser hozzátette: lassú a haladás a Lágymányosi hídon és a Könyves Kálmán körúton is.