Kitartó üldözés után tudták a rendőrök elkapni azt a férfit, akinél 10 millió forint értékű csempészett cigarettát találtak.

Tízmillió forint értékű, koszovói zárjeggyel ellátott cigarettát találtak a rendőrök annak a férfinak a kocsijában, akit csak hosszas üldözés után tudtak elkapni.

A rendőrök hétfőn késő este az egyik szegedi utcában láttak meg egy kisteherautót, amelynek vezetője a rendőröket meglátva hirtelen elhajtott. A két járőr utánaeredt, és egy utcában utol is érték. A 38 esztendős férfi arra hivatkozva, hogy a többi irata a kocsiban van, visszaült a járműbe, amelyet elindított, és elhajtott. A rendőrök megint üldözőbe vették.

A férfi leoltott lámpákkal próbált meglapulni. A rendőrök megint észrevették, a férfi megint menekült. De mivel nem használt lámpát, nem vett észre egy zsákutcát jelző táblát, de még ekkor sem adta fel, és a furgonból kiugorva egy kerítésen keresztül bemászott egy sportpályára. A rendőrök követték, és egy fa mögé rejtőzve meg is találták őt.

A jármű átvizsgálása során a rakodótérben közel 2000 karton koszovói csempészett cigarettát találtak, melyek összértéke megközelíti a 10 millió forintot.