Súlyosan megsérült egy férfi a hajdúhadházi rendőrségen

2007.06.13. 20:56

A hajdúhadházi rendőrkapitányság épületében rátámadt az őt előállító rendőrökre egy helyi férfi, aki - miután a rendőrök a támadást elhárították - súlyos sérüléseket szenvedett - nyilatkozta a hétvégén történt esetről a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Sápi Tibor tájékoztatása szerint két körzeti megbízott igazoltatott egy quaddal (négykerekű terepjáró motorral) közlekedő, bukósisak nélküli férfit vasárnap, Hajdúhadházon. Kiderült, hogy a quadot vezető férfi és a motor tulajdonosa nem ugyanaz. Miután a motor vezetője megtagadta az alkoholszondázást, a helyszínre érkezett tulajdonos pedig erőszakosan lépett fel a rendőrökkel, mindkettőjüket előállították a rendőrkapitányságra.

Sápi Tibor hozzátette: a kapitányság épületében a quad tulajdonosa rátámadt az intézkedő rendőrökre, amit ők elhárítottak. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, s a debreceni Kenézy Gyula Kórházba szállították.

Az RTL Klub híradójának nyilatkozva a 46 éves téglási férfi azt állította, hogy a rendőrök brutálisan megverték, összerugdosták a rendőrségi épületben. A férfit úgynevezett légmellel szállították a kórházba, de állítólag kitört a foga is.

Mind a rendőrök, mind a súlyos sérülést szenvedett férfi kölcsönösen feljelentették egymást, az ügyet a Debreceni Nyomozó Ügyészség vizsgálja.

KAPCSOLÓDÓ CIKK