Életveszélyben a cserbenhagyott rendőr

2007.06.17. 10:37

Elmenekült a baleset helyszínéről az az ismeretlen férfi, aki kisteherautójával egy szolgálaton kívüli rendőr kocsijával ütközött. A cserbenhagyott rendőr életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Segítségnyújtás elmulasztása miatt keresik azt a balesetet okozó férfit, aki miatt egy rendőr vasárnap kora reggel életveszélyesen megsérült - közölte Lukácsi Zsuzsa, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

A baleset a 6-os úton történt Dunaföldvár közelében történt, ahol az érdi rendőrkapitányság egyik rendőre az éjszakai szolgálat után autójával hazafelé tartott. Szembe jött vele egy Ford Transit kisteherautó, amely áttért a felezővonalon és összeütközött a vétlen kocsival. Mindkét autó megpördült, és az árokba zuhanva a Ford ráesett a másik autóra. A 25 éves törzsőrmester életveszélyes sérülést szenvedett, a mentők a dunaújvárosi kórházba szállították.

A szemtanúk szerint a Ford Transit vezetője kikászálódott az összetört kocsiból, belerúgott az autójába, összeszedett néhány csomagot az ülésről majd gyalog elhagyta a helyszínt. A személyleírás szerint egy sötét hajú férfiről van szó, akinek vérzett a feje. Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányság kezdte meg a nyomozást.