Két súlyos motorbaleset is történt

2007.06.23. 19:23

Három halálos baleset történt szombat délután, illetve este: egy motorkerékpáros meghalt Tápiószentmártonnál, amikor összeütközött egy autóval, amelynek utasa szintén életét vesztette. Az 52-es úton pedig súlyosan megsérült egy motorkerékpár utasa, amikor egy autós nem adta meg az elsőbbséget, így a két jármű összeütközött. Este újabb halálos baleset történt Bács-Kiskun Megyében, egy autónak kitört a kereke, ezért letért az útról és egy fának csapódott.

Ketten vesztették életüket szombat délután, amikor egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött a 311-es úton Tápiószentmárton térségében - közölte Lukácsi Zsuzsa, a Pest megyei rendőrség sajtóügyeletese. A baleset délután fél négy tájban történt, egyelőre tisztázatlan, miért ütköztek össze. A motorkerékpáros és az autó utasa halt meg, a kocsi vezetője könnyebb sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun megyei rendőrség számolt be arról a másik balesetről, amely szintén szombat délután Kecskemét és Solt között történt. Egy motorkerékpáros utasa, egy 22 éves szarvasi nő súlyos sérüléseket szenvedett, amikor egy személygépkocsi figyelmetlenül lefordult az 52-es útról és összeütközött a motorral - mondta el Fekecsné Németh Anita sajtóügyeletes. A személygépkocsi az útról fordult be egy csárdához, és nem adott elsőbbséget a szemből érkező motorkerékpárnak. A súlyos csonttöréses sérülést szenvedett nőt a mentők a kecskeméti kórházba szállították.

Szombat este újabb halálos baleset történt szintén Bács-Kiskun Megyében: Kiskunhalas közelében meghalt egy fának ütközött autó vezetője. Az autó kereke az egyenes úton kitört és ezért az útról letérő kocsi fának ütközött Kiskunhalas közelében - közölte a sajtóreferens. A műszaki hibás autót egy 55 éves harkakötönyi férfi vezette, aki a helyszínen meghalt, utasa, egy 17 éves nő megsérült, őt a mentők kórházba szállítottak. A helyszínelés miatt teljes útzár van a Kiskunhalas Kiskunmajsa közötti úton - tette hozzá Fekecsné Németh Anita.

KAPCSOLÓDÓ CIKK