Kaszás verekedés lett a családi vitából

Vágólapra másolva!
Kaszával, késsel támadtak egymásnak egy család tagjai Somogysámsonban. Egyikük, egy 22 éves marcali férfi életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.  
Vágólapra másolva!

Egy anyagi természetű vita fajult verekedéssé egy fiatalember és egy középkorú férfi között Somogysámsonban - közölte a Somogy megyei rendőrség szóvivője, Bíró Gábor. Az összetűzésnek a közbeavatkozó családtagok és környékbeli lakók vetettek véget.

Később a fiatalember - kezében kaszával és bottal - az 50 éves férfi házához ment. A fiatalember nekitámadt a házigazdának, aki a konyhába szaladt, ahonnan egy késsel tért vissza.

Az idősebb férfi kétszer mellbe szúrta a rátámadó 22 éves fiatalembert, aki ezt követően a helyszínről elrohant, majd a mentők a marcali kórházba szállították, ahol az életét a gyors orvosi segítségnek köszönhetően megmentették. Az idősebb férfi a fiatalember édesanyjának élettársa.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szakértő bevonásával életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett miatt indított eljárást az 50 éves férfi ellen, aki beismerte tettét - közölte Bíró Gábor.