Elfogták a gyilkossággal gyanúsított szegedi rendvédelmist

Vágólapra másolva!
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt folyik eljárás az ellen a férfi ellen, akit egy 23 éves szegedi nő meggyilkolásával gyanúsítanak. A kedd óta körözött 27 éves férfit, aki az egyik rendvédelmi szolgálatnál dolgozott, szombat éjjel fogták el Csongrádon.
Vágólapra másolva!

A rendőrök szombaton éjjel Csongrádon fogták el azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Szegeden egy lakótelepi lakásban meggyilkolta barátnőjét. A 23 éves nő holttestére kedden találtak rá Szegeden. A rendőrség emberölés miatt indított nyomozást az ügyben. Az első gyanúsított a nő barátja volt.

A férfi ellen már kedd délelőtt körözést adott ki a rendőrség, miután rokonai jelezték hogy nem találáják, és munkáját sem kezdte meg. Később a gyilkosság miatt is keresni kezdték, a 27 éves férfit, aki az egyik rendvédelmi szerv dolgozója. Miután kedd estig nem találták meg, elfogatóparancsot adtak ki ellene és kocsiját is körözni kezdték.

A járművet lakossági bejelentés alapján az egyik csongrádi lakótelepén találták meg. A kocsiban megtalálták a gyilkos eszközt, és olyan anyagmaradványokra is bukkantak, amelyek tovább erősítették a gyilkosság gyanúját.

A férfit végül lakossági bejelentés alapján fogták el: valaki látni vélte Csongrád üdülőkörzetében. A férfire a rendőrség bevetési csoportja csapott le, a gyanúsított az akció során nem sérült meg. Ellene - őrizetbe vétele mellett - különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás, és kezdeményezték előzetes letartóztatásba vételét.