Baleset miatt teljes útzár a 44-es úton

Vágólapra másolva!
Egy ember meghalt, többen súlyosan megsérültek abban a balesetben, amely vasárnap este történt a 44-es úton, Bács-Kiskun megyében. A tiszaugi híd közelében a főúton teljes útzár van, a rendőrség terelőútra irányította a forgalmat.
Vágólapra másolva!

Halálos baleset történt a Bács-Kiskun megyei Tiszaug közelében, a 44-es főúton. Egy Kecskemét irányába haladó személygépkocsi kisodródott egy kanyarban és először érintőlegesen ütközött egy autóval, majd frontálisan egy másik személygépkocsival - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Mihályné Bornemisza Eleonóra.

A két személyautó teljesen összetört, a sérülteket tűzoltók szabadították ki feszítő és vágóeszközök segítségével. A kisodródott személygépkocsit egy budapesti férfi vezette, a mellette ülő nő a helyszínen meghalt, míg a gépkocsivezető súlyosan megsérült - ismertette a baleset részleteit a szóvivő.

Hozzátette: a szabályosan haladó személygépkocsiban négyen utaztak, közülük egy életveszélyes, két súlyos és egy könnyebb sérültet a mentők elszállítottak. A 44-es út érintett szakaszát a rendőrség lezárta a tiszaugi híd közelében. Az útzár a helyszínelés miatt még hosszabb ideig eltart, de a forgalom Tiszaug településen keresztül folyamatosan halad.