A Duna-partra zuhant anya és lánya a tűzijáték után

2007.08.21. 9:01

Egész éjjel magatehetetlenül feküdt a Duna-parton egy nő, miután leesett a magas partfalról a pesti Duna-parton a Nemzeti Színház közelében. A nő és kislánya onnan nézték a tűzijátékot, de a végén egy rossz mozdulat miatt mindketten leestek. A nő súlyos gerincsérülést szenvedett, a kislány nem sérült meg komolyan.

Egy, a gerincén súlyosan megsérült nőt és a kislányát hozták fel a budapesti Duna-partról a tűzoltók kedd reggel; a hétfő esti tűzijáték után estek le a Lágymányosi híd és a Petőfi híd közötti magas partfalról - közölte a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője.

"A harminc év körüli nő súlyos gerincsérülést szenvedett, 5-6 éves kislánya komolyabb sérülés nélkül megúszta a balesetet" - mondta Molnár Péter. A mentők kedd hajnali riasztása nyomán a tűzoltóság speciális, alpintechnikai módszerekkel hozta fel őket a nyolc méter magas partfal aljáról.

A kislány elmondása szerint a pesti oldalon, a Nemzeti Színház közelében nézték a tűzijátékot édesanyjával kettesben, ám a végén egy szerencsétlen mozdulat következtében mindketten lezuhantak a partra. A nő egész éjszaka magatehetetlenül feküdt ott.

KAPCSOLÓDÓ CIKK