Kiraboltak egy kaszinót Nyíregyházán

Vágólapra másolva!
Meg akarta akadályozni a rablást annak a kaszinónak az alkalmazottja, ahová kedd éjjel tört be egy 20 év körüli férfi. Az ellenszegülő fiatal nőt megverte, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrség nem árulja meg, hogy mennyi pénzt zsákmányolt.
Vágólapra másolva!

Kiraboltak egy kaszinót Nyíregyházán kedden; a jelentős értékre elkövetett bűncselekmény tettesét keresi a rendőrség - közölte kedden a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője, Fülöp Gergely. A 20 év körüli, mintegy 170 centiméter magas, szőkésbarna férfi keddre virradó éjjel ment be a kaszinóba, és a bevételt tartalmazó tárcát követelte - mondta Fülöp Gergely.

A játékteremben egyedül tartózkodó alkalmazott megpróbálta megakadályozni a rablást, de az egyelőre még ismeretlen elkövető fellökte és bántalmazta a fiatal nőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A férfi utána kirohant a kaszinóból, és egy sötétzöld színű személygépkocsival elhajtott a helyszínről - tette hozzá a szóvivő. Azt viszont a rendőrség nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyi pénzt rabolt el a férfi.