Nem segített a kutyanyom a kislány keresőinek

Vágólapra másolva!
Hiába került elő az a kutya, amelyik a feltételezések szerint együtt veszett el a lassan egy hete eltűnt emődi kislánnyal. A tüzelő szukakutya nyoma nem segített a kutatásban.
Vágólapra másolva!

Nem segítette az eltűnt emődi kislány utáni kutatást, hogy vasárnap előkerült a család kutyája, amelynek a kislánnyal együtt veszett nyoma. A rendőrök az eb által megtett úton indultak volna el nyomkereső kutyákkal, de dolgukat megnehezítette, hogy az előkerült kutya egy tüzelű szuka - momdta az [origo]-nak Egyedné Novodonszky Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A szóvivő szerint a kutatóegységek - rendőrök, civilek vegyesen - jelenleg is kint vannak és keresik a múlt hét kedden eltűnt kislányt. Arra a kérdésre, hogy meddig tart még a keresés azt mondta, "amíg meg nem találjuk".

A kétéves Pandának becézett kislányt kedd óta több százan keresik: rendőrök, határőrök, tűzoltók, speciális mentősök és civilek. A gyerek feltehetően a család Maci nevű kutyájával együtt sétált ki a nyitott kertkapun.

A hetven centi magas, barna hajú kislány eltűnésekor zöld kapucnis felsőt, világos szürke hosszú nadrágot és narancssárga cipőt viselt.