Őrizetbe vették a piricsei kocsmáros lehetséges gyilkosait

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vette a rendőrség a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Piricsén meggyilkolt kocsmáros megölésével gyanúsított három férfit.A gyanúsítottak közösen költötték el a rabolt pár ezer forintot.
Vágólapra másolva!

Az agyonvert italboltos holttestét csütörtök este a lakásával egybeépített kocsmában találták meg, s a helyszíni szemle megállapította, hogy az 51 éves férfi halálát bántalmazás okozta - mondta Fülöp Gergely, szabolcsi rendőrségi szóvivő. A főhadnagy hozzátette: az ügyben eljáró megyei főkapitányság és a nyírbátori rendőrkapitányság nyomozói egész éjjel dolgoztak az ügyön, s az adatgyűjtés eredményeként péntek reggel előállítottak három piricsei fiatalembert, akik gyanúsíthatóak a gyilkossággal.

A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik 21 éves, büntetett előéletű fiatal ölte meg a kocsmárost egy ráspollyal, míg két társa kint őrködött - mondta el a főhadnagy. Mindhármukat őrizetbe vette a rendőrség. Az adatok alapján úgy tűnik, közösen költötték el a kocsmárostól megszerzett néhány ezer forintot; a gyilkos szerszámot és a többi tárgyi bizonyítékot közösen semmisítették meg, illetve rejtették el, azokat még keresi a rendőrség.