Veszélyes orosz férfit keres a rendőrség

Vágólapra másolva!
A nyírbátori közösségi szálláson szombat délután összeverekedett két külföldi: a 28 éves orosz férfi olyan súlyosan bántalmazott egy 52 éves szerb férfit, hogy az életét vesztette. Az orosz elszökött a helyszínről, a rendőrség nagy erőkkel keresi, és arra figyelmeztet, veszélyes lehet.
Vágólapra másolva!

Összeverekedett két külföldi állampolgár szombaton délután a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal nyírbátori közösségi szállásán. Mire a többieknek sikerült szétválasztani őket, egyikük, egy 52 éves szerb férfi életét vesztette. Bántalmazója, egy 28 éves, orosz állampolgárságú férfi elmenekült a helyszínről.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség halált okozó testi sértés megalapozott gyanújával indított nyomozást, az orosz férfit - akit Aszaturov Szamvelnek hívnak - a határőrséggel együtt jelenleg is nagy erőkkel keresik. A rendőrség honlapján megtalálható személyleírás szerint a férfi haja fekete, szeme barna, bőre fehér. A bűncselekmény idején farmernadrágot, fekete felsőt és fekete baseball-sapkát viselt. A rendőrök arra figyelmeztetnek, hogy ha valaki tud a férfi tartózkodási helyéről, semmiképpen se próbálja elfogni, hanem tegyen bejelentést.