Sérülteket mentő tűzoltó autóját lopták el

Vágólapra másolva!
Életveszélyes sérüléseket szenvedett három fiatal nő, amikor autójuk szombat éjjel az Árpád híd egyik lámpaoszlopának csapódott. Miközben a tűzoltók a sérülteket mentették ki, az egyik tűzoltó autót ellopták a helyszínről.
Vágólapra másolva!

Súlyos baleset történt szombat este tíz óra körül az Árpád hídon, egy személygépkocsi lámpaoszlopnak ütközött - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Egy személyautó Buda felé haladt, amikor a híd közepén feltehetően megcsúszott, és egy lámpaoszlopnak ütközött. A gépkocsiban három fiatal nő utazott, ők súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek, az egyik nőnek mindkét lába térdből leszakadt.

A sérülteket tűzoltók emelték ki az autóból. Molnár Péter tűzoltósági szóvivő, aki szintén a baleset helyszínén tartózkodott, arról tájékoztatta az MTI-t, hogy miközben az egyik sérült újraélesztésében segített, ellopták a közelben parkoló szolgálati gépkocsiját. Az autót vasárnap reggel a III. kerületi Juhász Gyula utcában találták meg. Teljesen kifosztották, elvittek belőle mindent, amit mozdítható volt - mondta a szóvivő, aki szerint a kár mintegy 1,5 millió forintra tehető.