Szigetvári magyarázza majd az egészségügyet

Vágólapra másolva!
Várhatóan minden MSZP-s képviselő megszavazza majd az egészségügyi reformról szóló törvényt a jövő heti zárószavazáson - írja a Népszabadság. Az MSZP azt követően kampányt indít a törvény megismertetésére. Ennek kulcsszereplője, a lap szerint az MSZP korábbi kampányigazgatója, Szigetvári Viktor lesz.
Vágólapra másolva!

Kulcsszerepet kap az egészségügyi reform céljainak és részleteinek elmagyarázásban Szigetvári Viktor - írja a Népszabadság. Az MSZP 2006-os választási kampányigazgatói posztjáról több mint egy éve távozó Szigetvári cégével, a lap szerint a párt kötött határozott idejű szerződést erre a feladatra. A kampány a törvényről szóló december 17-i zárószavazást követően indul.

A Népszabadság szerint egyetlen szocialsita frakciótag sem kért felmentést a szavazás frakciófegyelme alól, így várhatóan az MSZP-farkció minden tagja a sok ponton módosított törvény mellett szavaz majd. A lap áltla megkérdzetett képviselők szerint a törvény elfogadásától nem csak az egészésgügy átalakítása függ, de a kormányzó koalíció sorsa is.