Eljárás indulhat a szabálytalankodó Demszky ellen

Vágólapra másolva!
A BRFK megteszi a szükséges lépéseket - mondta a rendőrség sajtóügyeletese annak kapcsán, hogy Demszky Gábor főpolgármester behajtott egy egyirányú utcába, majd szabálytalanul parkolt. Demszky elismerte a vétséget.
Vágólapra másolva!

Tilosban parkolt Demszky Gábor főpolgármester. A BRFK sajtóügyeletese, Sass Oszkár szerdán azt mondta, hogy értesültek az esetről és megteszik a szükséges lépéseket. Az MTI úgy tudja, hogy ez szabálysértési eljárást jelent.

Az esetről a velvet.hu számolt be. A portál egyik olvasója fényképezte le vasárnap a főpolgármestert, aki szabálytalanul, rossz irányból hajtott be a fővárosi Holló utcába, majd a járműforgalomtól elzárt területen, a "Megállni tilos" tábla alatt szabálytalanul leparkolta az autóját.

Demszky Gábor a beszámoló szerint körülbelül tíz perc múlva tért vissza a járműhöz, majd ugyancsak szabálytalanul visszatolatott a Király utcába.

Demszky Gábor az Inforádiónak elismerte, hogy hibát követett el. Azt mondta, nem vette figyelembe, hogy megváltozott a forgalmi rend a területen. Közölte, nem fellebbez, hanem kifizeti a bírságot.