Zebrán gázolták el apát és fiát

Vágólapra másolva!
Egy szabálytalanul közlekedő autós elgázolt egy 57 éves férfit és 11 éves fiát, amikor ők át akartak menni a zebrán a főváros XXII. kerületében. Mindkét sérültet kórházba szállították.
Vágólapra másolva!

A baleset a főváros XXII. kerületében, a a Nagytétényi út és Közgazdász utca kereszteződésében történt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Apa és fia a zebrán akartak átkelni, a gyalogátkelőnél, az előzetes adatok szerint a jelzőlámpa nem működött. A zebránál a külső sávban egy teherautó megállt, a belső sávban haladó személyautó azonban elütötte az úton átkelő férfit és fiát.

A rendőrség adatai szerint a 11 éves fiú könnyebb sérüléseket szenvedett, apja sérüléseiről egyelőre nincs információ - mondta Hujber Éva sajtóügyeletes az MTI-nek. A BRFK az [origo] kérdésére ezt annyival kiegészítette, mindkettőjüket kórházba szállították a mentők.

A személyautót vezető nő ellen várhatóan eljárás indul, ugyanis a történtek alapján szabálytalanságot követett el. A BRFK sajtóügyeletese az [origo]-nak azt mondta, egyelőre zajlik a vizsgálat, utána döntenek a konkrét lépésekről.