Rendőrség vizsgálja az egri iskolai verekedést

Vágólapra másolva!
Garázdaság miatt eljárást indított egy egri szakiskolában a tanulók között kitört verekedés miatt az egri rendőrkapitányság.
Vágólapra másolva!

A vizsgálatot azt követően rendelték el, hogy az osztályteremben kitört összetűzést az egyik tanuló mobiltelefonjával rögzítette, és a mozgóképek megjelentek több internetes weblapon - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Soltész Bálint tudomása szerint a verekedés nyomán személyi sérülés nem történt.

A HEOL elnevezésű Heves megyei hírportál úgy tudja: egyes állítások szerint az élsportoló fiatalembert direkt kinézték maguknak a roma osztálytársak, és alaposan helybenhagyták.

Az egri középiskola igazgatója viszont az online újságnak határozottan állította: a diákok összetűzésében nem játszott szerepet, hogy a verekedők az etnikai kisebbséghez tartoznak-e vagy sem.

Szeleczki János, a fenntartó egri önkormányzat alpolgármestere arról tájékoztatta a HEOL-t, hogy a történtek kivizsgálása megkezdődött, ám a törvény által előírt titoktartási kötelezettség miatt részletek az ügyről egyelőre nem közölhetőek.