A vámos nyakára ment a késes ukrán Záhonynál

Vágólapra másolva!
Megtámadt egy pénzügyőrt egy ukrán férfi szombat éjjel Záhonynál. Az ittas férfi kést szorított a vámos nyakának, de lefogták. A kocsiban, amiben állítása szerint stoposként utazott, csempészcigit találtak.
Vágólapra másolva!

Könnyebben megsérült a nyakán egy pénzügyőr, miután késsel rátámadt egy ukrán utas a záhonyi határállomáson. Az eset még szombatra virradó éjjel történt. Éppen átvizsgálták az egyik Magyarországra belépni szándékozó kocsit, amikor az autó ittas ukrán utasa hátulról elkapta egyiküket, és egy bicskát szorított a torkához. A támadót egyik honfitársa próbálta megnyugtatni. Amikor a férfi egy pillanatra lejjebb engedte a kést tartó kezét, az átkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőr és egy másik pénzügyőr hozzáugrott és lefogta.

A 45 éves külföldit őrizetbe vették, ellene hivatalos személlyel szemben felfegyverkezve elkövetett erőszak és súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást. A kocsiból 640 doboz elrejtett cigaretta került elő. A gyanúsított a kihallgatáson azt vallotta, hogy autóstoposként szállt be a gépkocsiba, és annyira ittas volt, hogy semmire sem emlékszik a támadásból.