Önmagát szúrta meg a késes túszejtő

Vágólapra másolva!
Kivérzett állapotban találtak rá a rendőrök a balkányi túszejtőre, miután behatoltak a bankba, ahol a férfi korábban foglyul ejtett két nőt. Önmagát sebesítette meg késével, a mentők küzdenek az életéért.
Vágólapra másolva!

Kivérzett állapotban találtak rá a rendőrök arra a férfire, aki késsel fenyegetőzve túszul ejtett két nőt az egyik balkányi pénzintézetben pénteken egy óra tájban - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A férfi korábban önként engedte el a két túszt, akik nem sérültek meg.

A Nyíregyházához közeli városban a rendőrség körbevette a bank épületét, és két órán át hiába próbáltak kapcsolatot teremteni a bezárkózott férfival, aki nem válaszolt nekik semmilyen módon. A speciális egység megrohamozta az épületet, ahol erősen kivérzett állapotban találták meg a férfit. A túszejtő önmagát sebesítette meg késével.

A mentők a helyszínen elláttak a túszejtő sérüléseit, s miután sikerült stabilizálni az állapotát, rendőrségi kísérettel kórházba szállították.

A nyíregyházi kórházban ápolt túszejtő állapota súlyos, de az orvosok szerint a férfi túljuthat az életveszélyen.