Elfogták a halálra vert kaposvári kisfiú apját

Vágólapra másolva!
Elfogták azt a kaposvári férfit, akit azzal gyanúsítanak: annyira megverte hároméves kisfiát, hogy az belehalt a bántalmazásba március 25-én. A körözött férfit pénteken délután nem sokkal négy óra után fogták el Kaposvár külterületén, a Som-hegyen egy erdős, bokros területen.
Vágólapra másolva!

Az apát - akinek kedden a gyermek halálát követően nyoma veszett - nagy erőkkel kereste a rendőrség. A felderítő csoport a Kaposvár környéki területeket is átvizsgálta, eközben akadtak nyomára. A férfi a rendőröket meglátva menekülni próbált, ám mintegy 500-600 méter után a rendőrök bekerítették. A gyanúsított még ekkor sem adta meg magát, fizikai kényszert kellett alkalmazni - közölte Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A gyanúsított kihallgatását még pénteken, az őrizetbe vétel mellett megkezdték és kezdeményezik a bíróságnál az előzetes letartóztatását.

A férfi korábban már többször volt büntetve gyermekei bántalmazása miatt. Az anya, védve négy gyermekét az erőszakos apától, néhány hónapja egy dombóvári családotthonban kapott elhelyezést, ám a húsvéti ünnepekre visszajöttek Kaposvárra, hogy együtt legyen a család.