Újlipótvárosi jegyirodába készülnek a szélsőjobbosok

Vágólapra másolva!
Egy lány állítólagos kidobása miatt szerveznek jegyvásárló akciót szélsőjobbos fiatalok egy újlipótvárosi jegyirodába. Az irodára korábban Molotov-koktélt dobtak valakik a lány megsértése miatt.
Vágólapra másolva!

"Hazafias flashmobakciót" szerveztek hétfő délutánra a pesti Hollán Ernő utca egyik jegyirodájához szélsőjobbos fiatalok. A boltra a múlt héten valakik Molotov-koktélt dobtak - állítólag a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg tagjai. A támadás oka az volt, hogy egy lány azt állította, kidobták a jegyirodából, miután jegyet akart venni egy szélsőjobbos zenekar koncertjére. A lány sérelmét egy szélsőjobbos honlapon tette közzé. A bolt szerint azonban erről szó sem volt, az eladó egyszerűen nem ismerte a kérdéses zenekart.

A szélsőjobboldali fiatalok azonban nem fogadták el ezt a magyarázatot, és szervezkedni kezdtek a Kuruc.info honlapon. Azt tervezik, hogy egyszerre néhány százan odamennek és mindannyian jegyet kérnek majd a Kárpátia nevű zenekar egyik koncertjére, vagy legalábbis nemzeti érzelmű programokról érdeklődnek. A rendőrség tud az akcióról - írja a Népszabadság.