Felrobbantotta házát, majd kereket oldott

Vágólapra másolva!
Gázrobbanás történt hétfőn egy Felsőzsolcai családi házban. A rendőrség szerint a házat valószínűleg az ingatlan tulajdonosa robbantotta fel, akit a fenyegetőzései miatt szombaton már kórházba szállítottak. A robbanásban nem sérült meg senki, a tulajdonos azonban elmenekült.
Vágólapra másolva!

Gázrobbanás történt a Borsod megyei Felsőzsolcán hétfőre virradóra egy családi házban, személyi sérülés nem történt. A miskolci rendőrkapitányság közveszély okozás bűntette miatt indított eljárást a házban élő férfivel ellen, aki a rendőrség gyanúja szerint felrobbantotta a saját házát.

A rendőrség szerint gyógyszeres és alkoholos befolyásoltság alatt álló férfi már szombaton fenyegetőzött. A férfi a helyszínre kiérkező rendőröket és a mentőszolgálat munkatársait is életveszélyesen megfenyegette. A férfit még szombaton kórházba szállították. Ezt követően vasárnap éjjel újabb bejelentés érkezett a rendőrséghez, miután robbanást hallottak, abból az utcából, ahol a férfi lakik.

Valószínűleg gázrobbanás történt és nem zárható ki a szándékosság sem. A kiégett ingatlan tulajdonosa a robbanás előtt ismeretlen helyre távozott. A miskolci rendőrkapitányság a férfit közveszély okozás bűntettének gyanúja miatt keresi.