A Dalton fivérekért oszt bérletet a BKV

Vágólapra másolva!
A Dalton fivéreket vagy Lucky Luke-ot kell megtalálni a BKV járatain, le kell fotózni őket, és cserébe éves buszbérletet sorsolnak ki. Erről szól a BKV bérletvásárlásra buzdító reklámfogása egy új animációs film kapcsán - az akció hétfőtől szerdáig tart.
Vágólapra másolva!

A Dalton fivérek a BKV járművein vagy a megállókban bujkálnak, aki megtalálja őket, éves BKV-bérletet nyerhet - erről szól egy filmforgalmazó és a tömegközlekedési cég közös játéka. A BKV közleményt adott ki az akcióról. "Az akció fedőneve: Találd meg Lucky Luke-ot és a Dalton fivéreket a BKV-n" - olvasható a szövegben, melynek fejléce: WANTED.

A BKV a játékkal a bérletváltást szeretnén népszerűsíteni, legalábbis erre utal a közleményben olvasható felhívás: "A Daltonok és Lucky Luke havi bérlettel utaznak, mert ők sem szeretnek sorban állni, és előre megváltják bérletszelvényüket. Válts te is havi bérletre, hiszen a körözés alatt álló figurák... a BKV Zrt. járművein és megállóhelyein bármikor felbukkanhatnak."

Forrás: BKV

Meg kell őket találni

A western-játék április 28-30-a között tart. "A BKV Zrt. és az SPI International Kft. közös együttműködése keretében a SPI által forgalmazott film főhősei megelevenednek, és bárhol megjelenhetnek a Fővárosban. Az akcióhoz közös nyereményjátékot is hirdet a két társaság" - olvasható a BKV közleményében. Az SPI a Lucky Luke - Irány a Vadnyugat című animációs filmet népszerűsíti így.