Módosítja munkáját az MSZP-frakció

Vágólapra másolva!
A kisebbségi kormányzás miatt a frakció napi munkájának átalakításáról esett szó az MSZP országgyűlési képviselőcsoportjának keddi budapesti ülésén. A frakcióülésen történtekről Mesterházy Attila frakcióvezető-helyettes tájékoztatta az újságírókat.
Vágólapra másolva!

A politikus kiemelte, ahhoz, hogy felkészüljenek az önálló szocialista kormányzásra, a frakciószabályzat kiegészítésére, pontosítására lesz szükség. Kérdésre válaszolva hozzátette: ez nem jelent szigorítást.

Mesterházy Attila arról is beszélt, hogy a frakció arra kéri a kormányt, a szélesebb körű, társadalmi és civil partnerekkel történő egyeztetésen jobban vegye igénybe a képviselők munkáját.

Egy másik kérdésre válaszolva az MSZP politikusa úgy fogalmazott, a szocialista párt egyeztetésre van kényszerítve, ezért remélik, hogy a jövőben a parlamentben olyan javaslatokat tudnak tenni, amelyek elnyerik az SZDSZ, a Fidesz és az MDF támogatását.

Ugyancsak kérdésre válaszolva Mesterházy Attila azt mondta, a frakcióülésen nem volt szó a betegségük miatt képviselői tevékenységüket nem gyakorló frakciótagok pótlásáról.