Kamionok ütköztek az M3-as autópályán

Vágólapra másolva!
Péntek kora reggel két kamion is balesetet szenvedett az M3-as autópályán, jelentős forgalmi fennakadásokat okozva. Május elsején két ember halt meg a közutakon, 26 pedig megsérült - mondta el Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.
Vágólapra másolva!

A helyőkürti lehajtónál összeütközött egy benzint szállító tartálykocsi és egy személyautó péntek reggel hat óra előtt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője, Dobson Tibor. A vezető megsérült.

A másik baleset Hatvan térségében történt, szintén kora reggel, Miskolc irányában. Egy DVD-ket szállító kamion felborult, az üzemanyag az útra folyt. Személyi sérülésről nincs információ. A rendőrség irányítja a forgalmat, torlódásra kell számítani.

Késő éjjel szintén az M3-as autópályán, Ludas-Nagyfügednél, az autópálya fölötti hídon egy személyautó halálra gázolt egy gyalogost. A tűzoltók keresték az árokban az elütött férfit, aki több méterre repült az ütközés következtében - mondta el Dobson.

Dobson Tibor tájékoztatása szerint május elsején közlekedési balesetben két ember vesztette életét, és 26-an sérültek meg a közutakon - fűzte hozzá.