Vágólapra másolva!
Megbocsáthatatlannak nevezte Für Lajos, hogy veje, Deutsch-Für Tamás egy interjúban közölte, nem ért egyet azzal, hogy szerepet vállal a Magyar Gárdában. Az Antall-kormány egykori honvédelmi minisztere levélben reagált a fideszes kabinetfőnök interjújára.
Vágólapra másolva!

Nem tesz jót senkinek, ha a jövőben bárhol, bárki összemosná, amit a Deutsch, és amit a Für név képvisel - írta Für Lajos vejének, Deutsch-Für Tamásnak írt válaszlevelében, amelyet több napilap is idézett szerdán. A több radikális jobboldali honlapon megjelent levelében Für Lajos - az Antall-kormány egykori honvédelmi minisztere, aki az utóbbi időben szerepet vállalt a Magyar Gárdában - megbocsáthatatlannak érzi, hogy veje két hete a Heti Válasznak adott interjúban a gárda kapcsán azt mondta, nem ért egyet apósával.

Für főként azért háborodott fel, mert Deutsch az apák és fiúk kapcsán felhozta Bauer Tamást és Pető Ivánt, illetve az ő apjukat, "Mintha kést vágtak volna belém" - idézte Für levelét a Népszabadság.

A levélben a magát "jó öreg gárdistának" aposztrofáló Für Lajos azt írta: "Legyen ki-ki az, ami. A Deutsch maradjon, ami volt, és ami láthatóan ma is: kokárdával színezett liberális". A volt miniszter szerint Deutsch számára korábban politikailag nem volt haszontalan az ő nevének fölvétele, ám most úgy tűnik, megfordult a helyzet. Deutsch-Für Tamás, a Fidesz elnökének kabinetfőnöke, aki házasságkötésekor vette fel a Für nevet, úgy reagált: továbbra is szereti-tiszteli apósát, de nem ért egyet szerepvállalásával a Magyar Gárdában.