Hármas gyilkosság történt Makón

Vágólapra másolva!
Gyilkosság áldozata lett két nő és egy férfi Makón. A holttestekre szombat este talált rá egy hozzátartozó. A rendőrség egy Opel Astrát keres.
Vágólapra másolva!

Szombat este fél kilenckor érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, hogy egy makói családi házban három holttestet találtak - mondta el az [origo]-nak Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A halottakra egy hozzátartozó talált rá - tette hozzá kérdésünkre Szenti.

Mindhármukat megölték, szúrt és vágott sérüléseik vannak - közölte a sajtóreferens. A bűncselekmény szombat este történt a rendőrség szerint. Szenti Szabolcs közölte, hogy egy idősebb és egy fiatalabb nő, valamint egy szintén fiatal férfi az áldozat.

Az MTI tudósítójának a szomszédok azt mondták, hogy egy idős nőt, az unokáját és annak udvarlóját - egy helyi orvos fiát - ölték meg. A rendőrség szóvivője ezt megerősítette az [origo]-nak. Az unoka és barátja között évek óta kiegyensúlyozott, jó kapcsolat volt - állították az MTI-nek egybehangzóan a szomszédok, akik nem hallottak semmi különös zajt szombat este, amikor a bűncselekmény feltételezhetően történt.

A rendőrök egy Opel G Astra típusú, ERE-658-as rendszámú autót keresnek. Kérik, hogy aki bármit tud a járműről vagy tulajdonosáról, hívja fel a rendőrséget. Szenti a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt részleteket arról, hogy az autónak mi köze van a gyilkossághoz.

Az MTI tudósítója látta, ahogy a rendőrök nyomokat rögzítettek a ház előtt, amelyben megtalálták a holttesteket, de még az utcában, 100 méterre a helyszíntől is. A nyomok között volt vérszennyeződés, melyből DNS-mintát próbálnak nyerni a szakemberek.

Makón két hónapja történt egy hasonló, három halálos áldozatot követelő tragikus eset. Március 6-án két férfi és egy nő holttestét találták meg egy makói családi házban. Akkor azonban a rendőrség már a bűncselekmény után közölte, hogy egy harmincéves férfi lelőtte négy évvel idősebb élettársát és egy negyvenöt éves férfit, majd reggel öngyilkos lett.