Két napig tanácskozik Gyurcsány az MSZP-vel

Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc kormányfő kétnapos tanácskozásra hívja a vezető politikusokat - a kormány tagjait és az MSZP-frakció vezetőit. Gyurcsány a "következő két év politikai programjáról" akar beszélni.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc kétnapos tanácskozásra hívja a kormány tagjait, az államtitkárokat, az MSZP elnökségét, és frakcióvezetőit annak érdekében, hogy érdemi konzultációt folytassanak a következő két év politikai programjáról - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő.

A június 10-11-én tartandó tanácskozáson a miniszterelnök arra keresi a választ, hogy melyek azok a szakmailag szükséges, és politikailag lehetséges lépések, amelyekkel élénkíteni lehet a gazdaságot, új munkahelyeket lehet teremteni, illetve ösztönzik a munkába állást.

Daróczi szerint úgy választottak időpontot a tanácskozásra, hogy az az utolsó parlamenti naphoz képest a lehető legközelebb legyen, de nem befolyásolta a döntést, hogy az előtte lévő hétvégén van az SZDSZ küldöttgyűlése - mondta. A tanácskozásra azért van szükség, hogy nyáron is lehessen folytatni a munkát - tette hozzá a kormányszóvivő.