Nem javul a meglőtt pénzszállító állapota

Vágólapra másolva!
A kórház tervei szerint csütörtökön hajtanak végre újabb műtétet azon a biztonsági őrön, akit hétfőn lőttek meg Debrecenben. A pénzszállító autót kísérő férfi állapota továbbra is életveszélyes.
Vágólapra másolva!

Továbbra is súlyos, életveszélyes annak a biztonsági őrnek az állapota, akit hétfő este pénzszállítás közben lőttek mellkason az egyik debreceni bevásárló központnál - közölte az MTI-vel Szentgyörgyi János, a debreceni Kenézy Kórház szóvivője. A meglőtt férfit többször megműtötték, az állapota stabil, de - sérüléséből adódóan - továbbra is súlyos, életveszélyes.

A biztonsági őrt a kórház intenzív osztályán ápolják. A tervek szerint csütörtökön újabb hasi műtétet hajtanak végre rajta, és akkor távolítják el a lövedéket is a testéből. Vezendi Jánosné rendőr őrnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: nem csak a bűnügyesek, hanem az összes rendőr részt vesz a nyomozásban, folyamatos az adatgyűjtés, a tanúkutatás.

Eddig még senki nem jelentkezett a nyomravezetői díjért - jegyezte meg a rendőrségi szóvivő, hozzátéve, hogy a rendőrség az áruháztól még nem kapta meg annak a biztonsági kamerának a felvételét, amely vélhetően rögzíthette a történteket.