Elválik feleségétől Deutsch-Für Tamás

Vágólapra másolva!
Elválik második feleségétől Deutsch-Für Tamás fideszes politikus. Deutsch-Für korábban felvette felesége vezetéknevét, ezt hamarosan elhagyja majd a neve mellől. A politikus a válásáról a Blikknek nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Elválik feleségétől Deutsch-Für Tamás, miután második házassága is megromlott. A Fidesz elnöki kabinetének vezetője három éve kötött házasságot Für Ágnessel, az Antall-kormány egykori honvédelmi miniszterének lányával. Deutsch Tamás válásáról maga beszélt a Blikknek, azt mondta, elszakadtak az őt és feleségét összekötő szálak.

"Visszaadjuk egymásnak a neveinket. Én visszaadom Áginak a Fürt, ő pedig nekem a Deutschot" - nyilatkozta a politikus a Blikknek. Korábban nagy nyilvánosságot kapott, amikor Deutsch felvette felesége vezetéknevét. A lap szerint a politikusnak új barátnője van, aki a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalban dolgozik.

Deutsch Tamás 2004-ben vált el első feleségétől, akitől három gyermeke született. Első házassága idején egy negyedik gyermeke is született korábbi titkársági vezetőjétől. Deutsch a válás után lett szerelmes Für Ágnesbe, akit három éve vett feleségül, egyúttal felvette vezetéknevét is. Für Ágnessel nincs közös gyermekük, de együtt nevelték Für előző házasságából született két gyermekét.