Nyolcadikos fiú erőszakolhatott meg egy kislányt

Vágólapra másolva!
Elhagyott házba csalták iskolatársai, és ott az egyik fiú megerőszakolta a kislányát - állítja egy apa a Bács-Kiskun megyei Bócsán, írta a Blikk. A rendőrség csak annyit közölt: ismeretlen tettes ellen nyomoznak szemérem elleni erőszak gyanújával.
Vágólapra másolva!

Ismeretlen tettes ellen, szemérem elleni erőszak gyanújával nyomoz a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság. Az erőszak áldozata egy tizenkét éves bócsai kislány - írta a pénteki Blikk. A lány apja szerint az iskolájába járó fiúk az utcájukban álló, félkész házba csalták a gyereket, ahol az egyik tizennégy éves, nyolcadikus fiú megerőszakolta, a többiek pedig végignézték.

Az apa a lány osztályfőnökétől tudta meg a történteket, miután az egyik fiú beszámolt róla az iskola igazgatónőjének. A kislány maga hetekig nem mondta el a szüleinek. Az apa azt mondta a Blikknek: a kiskunhalasi kórház nőgyógyászatán vizsgálták meg a lányt. Mivel az eset óta több hét eltelt, külsérelmi nyomokat nem találtak, de az orvos szerint anális behatolás történhetett.

Az iskola igazgatónője nem nyilatkozott a napilapnak, arra hivatkozott, hogy az eset nem az intézményben történt, ezért a családra és a rendőrségre tartozik. A rendőrség nem közölt részleteket a nyomozásról.